Lyhtypuisto // Lantern Park

Polar Night Light Festival esittelee tänä vuonna jo järjestyksessään kolmatta kertaa maagisen, sadoista käsintehdyistä lyhdyistä koostuvan Lyhtypuiston. Lux Helsinki -tapahtumasta tuttu Lyhtypuisto rakennetaan tänä vuonna Ruka Valleyn alueelle, Family Parkin viereen.

Lyhtypuiston lyhdyt ovat tuttuun tapaan paikallisten lasten ja nuorten tekemiä. Seitsemän kuusamolaisen koulun oppilaat ovat koulussa opettajan johdolla rakentaneet luomuksensa, joka ripustetaan esille Lyhtypuistoon kahdeksi viikoksi Rukalle.

//

Already third time in a row, Polar Night Light Festival presents the magical Lantern Park made of hundreds of lanterns. This year Lantern Park will be built to Ruka Valley, next to Family Park.

As before, the lanterns are created by the local children and teenagers. Students from seven Kuusamo-based schools have built their own lanterns that all will be presented in Lantern Park for two weeks in Ruka.

Kuva // Photo: Simo Vilhunen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *