Ultraviolet Gallery

Viime vuoden Polar Night Light -tapahtumassa ensi kertaa esitelty, neonväreissä loistava Ultraviolet Gallery -teossarja nähdään tänä vuonna jälleen osana festivaalia. Kymmenestä naistaiteiljasta muodostuvan Mimmit peinttaa -ryhmän ultraviolettivalossa hehkuvat teokset levittäytyvät ympäri Rukan tuntureita ja ovat gondolin ansiosta koettavissa sekä sukset jalassa että ilman.

For the second year round, Polar Night Light Festival 2019 presents Ultraviolet Gallery, the series of UV-paintings glowing in neon colors by the Finnish female street art collective Mimmit peinttaa. These seven ultra violet art works are spread around Ruka slopes and are – thanks to the gondola lift – seen on skis and without.

Kuva/photo: Simo Vilhunen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *